top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJamie Sluijs

Corona virus

Orthopedagogiek Praktijk Jamie Sluijs volgt de regels en richtlijnen op van het RIVM aangaande het Corona/COVID-19 virus.


Hieronder de algemene regels:

  • 1,5 meter afstand houden;

  • aandacht voor handhygiëne;

  • geen handen schudden;

  • dragen van mondkopje voor kinderen ouder dan 13 jaar en volwassenen;

  • geen afspraak wanneer de cliënt klachten heeft zoals verkoudheid, hoesten, benauwdheid verhoging/koorts of reuk- en/of smaakverlies.

Voorafgaand aan de afspraak dient de gezondheidscheck (zie afbeelding hieronder) gedaan te worden. Als één van de vragen met ja beantwoord kan worden, dan moet die persoon thuis blijven. Wanneer de persoon 24 uur geheel klachtvrij is, kan diegene naar de praktijk komen.

Via deze link is de beslisboom te vinden voor kinderen (0 t/m 12 jaar) voor wel/niet thuisblijven.

Belangrijk is om in geval van klachten of bij twijfel direct contact met mij op te nemen, zodat we kunnen overleggen of we de afspraak naar online (beeldbellen) of telefonisch kunnen omzetten. Praktijk Jamie Sluijs vindt het belangrijk om de zorg zoveel mogelijk voort te zetten.


Het kan ook zo zijn dat ikzelf in verband met bovenstaande klachten helaas genoodzaakt ben om de afspraak vanuit huis (online beeldbellen of telefonisch) te laten plaatsvinden. Je wordt hierover tijdig geïnformeerd.


In verband met de kleine wachtruimte op de locatie, zou ik je willen verzoeken om zo kort mogelijk voor de afspraak naar de locatie te komen en indien mogelijk tijdens de afspraak elders (bijv. in de auto) te wachten.


Alvast hartelijk dank voor de medewerking!

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page